My favourite color

I tako.. Moje oči uvijek lete prema rozim, prljavo rozim i boja breskve nijansama. Ovaj mekani džemperak je naprosto osvojio moje srce i mislim da sam ga, u ove dvije sedmice koliko ga imam, već stigla obući uz sve, i uz hlače i šalvare i suknju. Znate ono kada se jednog dočepate. 😂 Ne volim predebele džempere, jer obično bockaju, ovaj je od divnog materijala, a “debelog” izgleda. Suknjica je naslijeđe od moje sestre, mislim da joj ima sigurno šest-sedam godina i prije je bila haljina. Cvjetovi su skroz moj đir, tako da sam ju pretvorila u suknju. Kompletić, šal i rukavice, je kreirala naša divna Sanita Limanović. Bordo je baš hit ove sezone. Veliki sam fan kreativnih ljudi koji svojom domišljatošću stvaraju čuda.

A svi mi imamo u sebi dar za nešto. Samo smo ponekad lijeni da ga spoznamo. Ono nešto što sa posebnom lakoćom radimo. Naizgled bez napora.

Sama suština vizionarstva je da se vidi ono što drugima promakne. Talenat dostiže cilj koji niko drugi ne može dostići, genije dostiže cilj koji niko drugi ne može vidjeti. Jer, ne dospjevamo nimalo dalje od svojih razmišljanja.

Samo oni koji se usuđuju da pogriješe mnogo, mogu da postignu mnogo. Pređite jedan dodatni kilometar u svemu što radite i život će vas uvijek dovesti do nečeg boljeg.

Živi svoje snove, izgovori svoju istinu, čak i kada ti glas podrhtava!

Još Sanitinih radova ćete moći pogledati i u narednim postovima, a do tada ću njen kontakt profil ostaviti u opisu outfita ispod, tako da sebi obezbjedite bar po jedan topli par kao pripremu za zimu koja već kuca na vratima. ☃️❄️

Majica: Zara

Suknja: no name

Čizme: Hunter

Torbica: Deichmann

Kapa i rukavice: Instagram stranica @sanita_jewellery

Ogrlica: Accessorize

Karmin: Farmasi liquid lipstick 09

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *