Fox fur coat

Ćao dragi moji,

Danas sam se malo poigrala bojama i stilovima, i spojila na prvi pogled nespojive komade.

Hlače koje podsjećaju na trenerke su mi totalni hit trenutno, udobne i zaista će biti iskoristive za proljeće. Kombinovala sam ih sa bijelom pamučnom majicom koja ima interesantne vezene rukave. Oboje možete trenutno kupiti u Waikikiju.

Ova bunda  od krzna lisice je baš multifunkcionalna. Može se nositi na mnogo načina. Osim ovog kako sam je ja danas obukla, možete je nositi i sa kapuljačom, sa dugim rukavima, sa prsluk-rukavima, ili još dužu za dva reda. Svi dijelovi se skidaju na rajfešlus.

Iako se na prvu čini da je nosiva samo na ultra sređene kombinacije, mislim da nije tako, i da se stvarno može iskoristiti i uz svakodnevne varijante kao što je ova na slici ili sada na prijelazu godišnjih doba kao prsluk sa patikicama i uskim hlačama.

Zaista je kvalitetna i pošto je kraj sezone možete je kupiti po sniženoj cijeni na Instagram stranici hide_and_coats.

Ova crna kapa ide super i uz bundu, a svojim silver detaljima se uklapa i uz torbicu i gojzerice.

 

Hi my dears,

Today, I played a little bit with colors and styles, and merged incompatible pieces, at first sight.

The trousers that resemble the tracksuits are my total hit at the moment, comfortable and will really be usable for the spring. I combined them with a white cotton shirt with interesting embroidered sleeves. You can buy both at Waikiki now.

This fox fur coat is very multifunctional. It can be handled in many ways. Except for how I dressed myself today, you can wear it with a hood, with long sleeves, with vest-sleeves, or even longer for two rows. All parts are removed on a raffle.

Although, at first it seems you can wear it only with fancy combinations, I think it's not so, and it can really be used with everyday varieties like this one on the picture or now at the turn of the seasons as a vest with sneakers and tight trousers.

It's really good, and since it is end of the season you can buy it at a reduced price on Instagram page hide_and_coats.

This black hat goes awesome and with a fur, and with its silver details it fits with a purse and boots.

Majica i hlače (shirt and pants) : Waikiki

Bunda (fur coat) : hide_and_coats.

Čizme (boots) : Cat Office shoes

Kapa (hat) : sanita_jewellery

Torbica (bag) : Accessorize

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *