Casual sunday look

Kada bolje razmislim, ja zaista volim roskaste, prljavo roze, lila, cvijetne, pastelne tonove. Da se baš moram odlučiti za jednu kategoriju boja, to bi bila ta definitivno.

Ova tunikica je baš praktična stvar. Materijal je skroz tanak (zapravo sam viđala žene sa hidžabom da kupuju baš ovakve tunike, jer su od laganog materijala, dugih rukava, i malo šire, a moderne) tako da ju ja ljeti nosim kao haljinicu, a u proljeće/jesen kao tuniku. Ima izvezen “lančić”, pa je i problem nakita ujedno riješen.

Za malo opušteniji look kombinovala sam tuniku  sa uskim hlačama i patikama, ali jednako je lijepo i sa štramplicama i baletankama.

Patike sam kupila nedavno u Deichmannu, bilo je i drugih boja tako da mislim da ih još uvijek možete potražiti (maslinasto zelene sam zapamtila, ostale boje sam zaboravila 😩). Đon im je bež boje (na slikama izgleda kao bijelo), pa ih dosta nosim i uz bež stvari.

Kada stisnete narandžu, uvijek ćete dobiti narandžin sok. Ono što je unutra, to izlazi van. Tako je i s vama : kad vas neko stisne, kad vas tišti, kad vam kaže nešto neugodno ili vas kritizira, a iz vas izbije bijes, mržnja, ogorčenost, napetost ili tjeskoba, to je ono što je bilo u vama. Ako želite davati i primati ljubav i radost, promijenite svoj život tako što ćete promijeniti ono što nosite u sebi.

Do slijedećeg posta, volim vas. ♥️

Tunika : LC Waikiki

Hlače: H&M

Patike: Deichmann

Torba: L.credi Munich

Sat: Loisir (SCC prizemlje)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *