From Zara with love

Pozdrav drage moje,

Pošto se meni zaista teško uozbiljiti na slikama, moram vam priznati da sam se dobro ismijala dok je ova fotografija uopšte nastala. Poslije su me zezali da ličim na neku voditeljicu sa Al Jazeere i da s ovom trakom propragiram smanjenje nasilja nad ženama. Druga varijanta je bila da sam Cruella de Vil, ona zloća iz 101 Dalmatinca. 😂

U svakom slučaju, za današnji look bih mogla reći da je skoro u potpunosti Zara outfit, haljina, čizme, jakna, sve osim torbice. Volim ove, čizme-čarape, koje zaista omogućavaju da se suknjice lijepo iznosaju i na jesen, a da se ne mrznemo. Moderne su već nekoliko sezona, a sudeći po svemu trend se nastavlja. Sada možete naći različitih modela svih boja, mada su crne stvarno univerzalne i iskoristive. I visina pete na ovim čizmama je i dnevna i noćna (da noge ne zabole) varijanta. Volim i leopard print, pogotovo u ovakvim ne standardnim leopard bojama.

Uskoro vas očekuju i neke nove stvarčice na blogu, tako da sam uzbuđena.

Do slijedećeg posta,

💋

Haljina, čizme i kaputić: Zara

Torba: Nine West

Fotografije: @kenophotography

2 komentara na “From Zara with love

  1. Maida ti si jedna divna mlada dama, odličan stomatolog, kvalitetan farmasi lider, jedana pozitivna osoba što se osjeti kroz tvoje pisanje.

    Radujem se našim druženjima, i jako sam ponosna sto si dio mog TIMA 106😊

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *